text.skipToContent text.skipToNavigation
Jar Professional kapsule za pranje suđa 115 kom.
Jar Professional kapsule za pranje suđa 115
Šifra: 694550-1001003689
Brand: Jar

22,80 €

Najniža cijena u posljednjih 30 dana 31,78 € 

(0)
  • Dostava Unutar 20 dana
  • Dostupnost: na zalihama
Opis Proizvoda

Jar Professional kapsule za pranje suđa 115 kom. Kapsule za strojno pranje posuđa Jar All in One u trenu čiste posuđe, a njihova formula uklanja čak i osušenu masnoću. Jar Original kombinira tekućinu i prašak u jednu moćnu kapsulu.


Omot kapsula rastapa se znatno brže od tvrdih tableta pa odmah počinju djelovati. I vrlo su jednostavne za upotrebu. Samo stavite kapsulu u pretinac za deterdžent u vašoj perilici. Bez skidanja omota i bez nereda.


Za ručno pranje posuđa koristite tekući deterdžent Jar.


Njegova koncentrirana formula trenutačno otapa masnoću i suđe ostavlja blistavo čistim. Snaga čišćenja u koju se uvijek možete pouzdati u pranju posuđa. Prikladno za sve profesionalne perilice posuđa.
• Već sadrže sol i sredstvo za pomoć u ispiranju sa zaštitom stakla i srebra
• U trenu čisti posuđe, a njegova formula uklanja čak i osušenu masnoću
• Pomaže spriječiti stvaranje naslaga kamenca
• Pomažu da vaša perilica zadrži čist i svjež miris
• Snažno čišćenje: tekuća sredstva za rastapanje masnoće
• Namijenjene i testirane za upotrebu u perilicama posuđa vodećih proizvođača, uključujući i profesionalne perilice posuđa

Savjet za korištenje


Za najbolje rezultate koristite ladicu za deterdžent.. Ako kapsula ne stane u ladicu stavite je u košaru za pribor za jelo i odaberite program bez pretpranja. Funkcija soli djelotvorna je u mekoj,srednjoj i tvrdoj vodi. 1 kapsula = 1 pranje. Stavite kapsulu u pretinac za deterdžent i odmah zatvorite. Rukujte kapsulama samo sa suhim rukama. Ne skidajte omot i ne probijajte kapsulu. Dobro zatvorite ambalažu nakon svake upotrebe.


Uvjeti čuvanja


Čuvati na suhom mjestu


Upozorenje:


Uzrokuje teške ozljede oka. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu.


U SLUČAJU DODIRA S OČIMA;oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaknte leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju.Nastaviti ispiranje.Odmah nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/liječnika.Nositi zaštitu za oči.


AKO SE PROGUTA;isprati usta. NE izazivati povraćanje.Popijte malo vode kako biste razrijedili ono što ste progutali.


Sastojci:
5-15% Neionske Površinski Aktivne Tvari, Izbjeljivači Na Bazi Kisika, Polikarboksilati, <5% Fosfonati, Enzimi, Mirisi, Citronellol, Limonene, Linalool

Uvoznik: Procter & Gamble d.o.o., Bani 110, 10010 Zagreb Hrvatska
Imate li pitanja? Nazovite 01/6690-330.

Specifikacija