text.skipToContent text.skipToNavigation
Humastar tekuće organsko gnojivo 500 ml
Šifra: 627517-200
Brand: Humastar

24,99 €

(0)
  • Dostava 3-5 radnih dana
  • Dostupnost: na zalihama
Opis Proizvoda

Humastar tekuće organsko gnojivo 500 ml


🌽#medzasvebiljke🥬


 


Proizvođač je Humastar razvrstao u EU kao POMOĆNI PRIPRAVAK ZA RAST I RAZVOJ BILJAKA, ali s obzirom na rezultate kemijske analize Agr. fakulteta u Zagrebu Humastar je u Hrvatskoj razvrstan u TEKUĆA ORGANSKA GNOJIVA, a pri izradi Certifikata, od strane BioGarantie, da je Humastar pogodan i prihvatljiv za Ekološku proizvodnju razvrstan je u OJAČIVAČE BILJA.


Humastar je pogodan za zalijevanje, folijarnu primjenu, namakanje sjemena i korijena biljke, navodnjavanje kap na kap...


Pri prvoj primjeni preporučamo tretiranje samo jednog dijela površine radi lakšeg uočavanja kvalitete Humastara.


Obogaćen je huminskim kiselinama iz leonardita koje su bogate biološki aktivnim ugljikom koji ima ulogu u rastjerivanju nametnika, spriječavanju bolesti i infekcija i oporavku od istih, kao i pri sintezi šećera u biljkama i važnosti u poticanju oplodnje, stvaranja pupova i plodova.


Također pri procesu fotosinteze stvara višak šećera koji čuva višak skupljene vlage i postupno je otpušta, a bitan je i pri produljenju vegetacije, pri spriječavanju ispiranja mikro i makrohranjiva iz tla/ nekoliko puta se teže ispiru makro i mikrohranjivi iz tla iz huminskih kiselina od ostalih proizvoda koji ih sadrže, također je bitan pri disanju korijena i očuvanju kondicije biljaka.


Makro i mikrohranjivi iz huminskih kiselina se teže ispiru iz tla i Vaši prinosi bit će veći, a plodovi puniji i ukusniji.


 


HUMINSKE KISELINE IZ LEONARDITA SU BOGATE I BIOLOŠKI AKTIVNIM UGLJIKOM KOJI IMA I SVOJU DODATNU ULOGU PRI RASTJERIVANJU NAMETNIKA, PRI SPRIJEČAVANJU BOLESTI I INFEKCIJA i OPORAVKU OD ISTIH,  PRI SINTEZI ŠEĆERA U BILJKAMA I VAŽNOSTI U POTICANJU OPLODNJE, STVARANJA PUPOVA i PLODOVA, PRI PROCESU FOTOSINTEZE STVARA VIŠAK ŠEĆERA KOJI ČUVA VIŠAK SKUPLJENE VLAGE i POSTUPNO JE OTPUŠTA, PRI PRODULJENJU VEGETACIJE, PRI SPRIJEČAVANJU ISPIRANJA MAKRO I MIKROHRANJIVA IZ TLA, DISANJU KORIJENA, KONDICIJI BILJAKA, POVEĆANJU PRINOSA...


 


Pri prvoj uporabi 4-5 ml na litru vode, a poslije dovoljno 2-3 ml/1L vode...


Samo 0,5L dovoljno za 1 ha folijarno, a pri zalijevanju 0,5L Humastar: 250 L - 300 L vode.


 


🥕#medzasvebiljke👌

Specifikacija