text.skipToContent text.skipToNavigation
Rowenta usisavač bez vrećice RO2933, Swift power, 750 W
Šifra: 633705-152428
Brand: Rowenta

109,00 €

(0)
  • Dostava 3-5 radnih dana
  • Dostupnost: na zalihama
Opis Proizvoda
Rowenta usisavač bez vrećice RO2933, Swift power, 750 w

KOMPAKTNOST
Kompaktan usisivača bez vrećice kombinira jake rezultate usisavanja s formatom usisivača bez vrećice kako bi se olakšalo svakodnevno čišćenje.Kompaktan usisivača bez vrećice, Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC kombinira jake rezultate usisavanja s formatom usisivača bez vrećice kako bi se olakšalo svakodnevno čišćenje. Napredna ciklonska tehnologija proizvodi visoku razinu odvajanja zraka i prašine za dugotrajne rezultate čišćenja. Široko pokrivanje je dostupno s radijusom čišćenja od 7,6 m. Kompaktni format ovog ciklonskog usisavača osigurava lako rukovanje (mala težina) te odlaganje na uska I skučena mjesta. Velika prednost samog korištenja usisavača bez vrećice je ta što nema potrebe kupovanja vrećica I bespotrebnog zagađivanja okoliša.

SPREMNIK PRAŠINE JEDNOSTAVAN ZA ČIŠĆENJE
Rowenta RO2933 Swift Power Cyclonic usisavač usisavač bez vrećice sadrži spremnik prasine koji je jednostavan za čiišćenje i održavanje. Rowenta RO2933 Swift Power Cyclonic usisavač usisavač bez vrećice sadrži spremnik prasine koji je jednostavan za čiišćenje i održavanje. Otkrijte sve prednosti usisivača bez vrećice, dizajniranog za maksimalnu praktičnost i pouzdanu učinkovitost čišćenja svaki dan. Spremnik prašine jednostavan za pražnjenje. Ovaj usisavač bez vrećice je dizajniran kako bi se prilagodio vašem životnom stilu. Zahvaljujući filtru visoke učinkovitosti I naprednoj tehnologiji, SWIFT POWER CYCLONIC filtrira 99,98% prašine i ostavlja vaš dom čistim, bez alergena te čestica prašine. Velika prednost je što nema potrebe kupovanja vrećica I bespotrebnog zagađivanja okoliša.

DUBINSKI REZULTATI ČIŠĆENJA
Set snažnih performansi u kompaktnom okviru, čišćenje koje je jednostavno, s učinkovitom usisnom glavom osigurava besprijekorno kućno okruženjeSet snažnih performansi u kompaktnom okviru, otkrivanje čišćenja koje ne može biti jednostavnije, s visokoučinkovitom usisnom glavom i Effitech motorom osiguravajući besprijekorno kućno okruženje kojim se možete ponositi svaki dan. S klasičnom četkom čistite bilo gdje a obzirom na ugrađenu Easy brush četku čistite jednostavno i namještaj, prašinu s prekidača, polica, lajsni parketa. Četka za parket savršena je za čišćenje osjetljivih podova a nastavak za utore omogućava dosezanje svih površina, kuteva, uskih i tamnih prostora ymeđu namještaja na primjer. S radijusom kretanja od 7.6 m, bez problema usisajte cijeli stan bez potrebe za islkjučivanjem.Visokoučinkovita usisna glava osigurava optimalne performanse čišćenja, s poboljšanom Effitech tehnologijom za besprijekorne rezultate na tvrdim podovima.

Usisivač bez vrećice ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2933EA, 750 W, 77 dB

• Swift Power Cyclonic odlično filtrira prašinu
• Filtracija; spužva+ visokoučinkoviti filter+cyclone
• Effitech motor
• Teleskopska metalna cijev
• Klasična ručka s ugrađenom Easy Brush četkom
• Visoko učinkovita četka za podove SPA
• Nastavci: Nastavak za utore 2 u 1 i četka za parket
• Obujam spremnika za prašinu 1,2l
• Radijus kretanja 7,6 m
• Razina buke 77 dBa
• Super kompaktan i jednostavan za prenošenje
• Snaga: 750 W

Uz izvrsnu izvedbu sakupljanja prašine sa svim pogodnostima kompaktnog okvira, usisivač Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC kombinira jake rezultate s formatom usisivača bez vrećice kako bi se olakšalo svakodnevno čišćenje. Napredna ciklonska tehnologija proizvodi visoku razinu odvajanja zraka i prašine za dugotrajne rezultate čišćenja. Visokoučinkovita usisna glava osigurava optimalne performanse čišćenja, s poboljšanom Effitech tehnologijom za besprijekorne rezultate na tvrdim podovima. Široko pokrivanje je dostupno s radijusom čišćenja od 7,6 m, dok kompaktni format osigurava lako rukovanje i odlaganje. Ovaj posebni model Home & Car Pro sadrži dodatke koji su posebno dizajnirani za pokrivanje vašeg životnog prostora i vašeg automobila. Sve to, uz neusporedivu praktičnost i prednosti u obliku usisivača bez vrećice.

Jamstvo: 24 mjeseca
Specifikacija
Tip
Usisavači bez vrećice