Opis Proizvoda
Sušena tjestenina od krupice durum pšenice - fusilli
Oblik svrdla – fusilli – najbolje se stapaju s sirom ili mesnim umakom, dok se ljeti koristi i za salate od tjestenine. Fusikki su vučeni kroz brončani kalup kako bi imali što hrapaviju površinu tjestenine kako bi na sebe mogla vezati štp više umaka. Sušena tjestenina od 100 % durum krupice garantira vrhunski gurmanski užitak, teksturu i okus tjestenine.
OPG Perec tjestenina, suši se 12h, na maksimalnoj tempereturi od 60C, kako bi se osigurala premium kvaliteta tjestenine te zadržale sve nutritivne vrijednosti.
SASTOJCI: krupica durum pšenice(100%), voda.
Podrijetlo pšenice: EU
Neto količina: 400g
NAJBOLJE UPOTRIJEBITI DO: označeno na pakiranju
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Proizvođač: OPG Perec Sven, Lovre Matačića 18, 43000 Bjelovar
Priprema: Na litru kipuće vode, dodati pola čajne žlice soli (5-7g) i 100g tjestenine.
Vrijeme kuhanja: 4 minute
Oblik svrdla – fusilli – najbolje se stapaju s sirom ili mesnim umakom, dok se ljeti koristi i za salate od tjestenine. Fusikki su vučeni kroz brončani kalup kako bi imali što hrapaviju površinu tjestenine kako bi na sebe mogla vezati štp više umaka. Sušena tjestenina od 100 % durum krupice garantira vrhunski gurmanski užitak, teksturu i okus tjestenine.
OPG Perec tjestenina, suši se 12h, na maksimalnoj tempereturi od 60C, kako bi se osigurala premium kvaliteta tjestenine te zadržale sve nutritivne vrijednosti.
SASTOJCI: krupica durum pšenice(100%), voda.
Podrijetlo pšenice: EU
Neto količina: 400g
NAJBOLJE UPOTRIJEBITI DO: označeno na pakiranju
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Proizvođač: OPG Perec Sven, Lovre Matačića 18, 43000 Bjelovar
Priprema: Na litru kipuće vode, dodati pola čajne žlice soli (5-7g) i 100g tjestenine.
Vrijeme kuhanja: 4 minute
Specifikacija