text.skipToContent text.skipToNavigation
Jar Professional kapsule za pranje suđa 115 kom.
Jar Professional kapsule za pranje suđa 115
Šifra: 694550-1001003689
Brand: Jar

31,78 €

(0)
  • Dostava Unutar 10 radnih dana
  • Dostupnost: na zalihama
Opis Proizvoda

Jar Professional kapsule za pranje suđa 115 

Kapsule za strojno pranje posuđa Jar All in One u trenu čiste posuđe, a njihova formula uklanja čak i osušenu masnoću. Jar Original kombinira tekućinu i prašak u jednu moćnu kapsulu.

Omot kapsula rastapa se znatno brže od tvrdih tableta pa odmah počinju djelovati. I vrlo su jednostavne za upotrebu. Samo stavite kapsulu u pretinac za deterdžent u vašoj perilici. Bez skidanja omota i bez nereda.

Za ručno pranje posuđa koristite tekući deterdžent Jar.

Njegova koncentrirana formula trenutačno otapa masnoću i suđe ostavlja blistavo čistim. Snaga čišćenja u koju se uvijek možete pouzdati u pranju posuđa. Prikladno za sve profesionalne perilice posuđa.

Savjet za korištenje

Za najbolje rezultate koristite ladicu za deterdžent..Ako kapsula ne stane u ladicu stavite je u košaru za pribor za jelo i odaberite program bez pretpranja. Funkcija soli djelotvorna je u mekoj,srednjoj i tvrdoj vodi.

Uvjeti čuvanja

Čuvati na suhom mjestu

Napomena:

Uzrokuje teške ozljede oka. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je potrebna liječnička pomoć pokazati spremnik ili naljepnicu.

U SLUČAJU DODIRA S OČIMA;oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaknte leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju.Nastaviti ispiranje.Odmah nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/liječnika.Nositi zaštitu za oči.

AKO SE PROGUTA;isprati usta.NE izazivati povraćanje.Popijte malo vode kako biste razrijedili ono što ste progutali.

Proizvođač: Protect & Gamble

Uvoznik: Protect & Gamble d.o.o.

Distributer:  Orbico d.o.o.

 

 

Specifikacija