text.skipToContent text.skipToNavigation

Nagradni natječaj

featured image

Završen je nagradni natječaj „Dani beba“ i odabrane su sljedeće sretne dobitnice:

 1. nagrada - GODIŠNJU ZALIHU PAMPERS PELENA osvojila je Ivana Sarić
 2. nagrada - GODIŠNJU ZALIHU PAMPERS VLAŽNIH MARAMICA osvojila je Sara Babić
 3. nagrada - TWISTSHAKE SET BOČICA osvojila je Marijana Đuričić
 4. nagrada - TWISTSHAKE SET BOČICA osvojila je Suzana Blažević Stanić

Pravila i uvjeti natjecanja u nagradnom natječaju „DANI BEBA“

1. ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: HP-Hrvatska pošta d.d., Poštanska 9, 10410 Velika Gorica (u daljnjem tekstu: Organizator).

2. NAZIV, VRIJEME TRAJANJA, SVRHA I MJESTO ODRŽAVANJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj pod nazivom „DANI BEBA“ održava se na Facebook stranici:

https://www.facebook.com/ZutiKlik/, u cilju promocije usluge HP-Hrvatske pošte d.d., ŽUTI KLIK.

Nagradni natječaj na stranicama Organizatora traje od ponedjeljka, 19. veljače 2024. godine, do nedjelje, 03. ožujka 2024. godine do kraja dana, radi nagrađivanja lojalnosti korisnika. Pobjednici natječaja bit će izabrani i obaviješteni o preuzimanju nagrade najkasnije do srijede, 06. ožujka 2024. do 16h.

Pravila natječaja će biti objavljena na službenoj web stranici Organizatora. Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

3. OPIS I UVJETI SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Na službenoj Facebook stranici Žuti klik, u okviru posta namijenjenog nagradnom natječaju, sudionicima će biti postavljen zadatak da u polju namijenjenom za komentare objave kreativnu poruku.

Od sudionika se očekuje da ispod objave koja komunicira nagradni natječaj ostave što zanimljiviji komentar u kojem će navesti koga smatraju super mamom i zašto.

Pored toga trebaju zapratiti (follow) Facebook profil Organizatora i označiti objavu nagradnog natječaja sa „sviđa mi se“ (lajk).

Žiri Organizatora će razmatrati sve odgovore koji ispunjavaju kriterije i proglasiti pobjednika isključivo na osnovu kreativnosti/zanimljivosti odgovora.

Broj lajkova na komentare koji sudjeluju u natječaju neće se uzeti u obzir od strane žirija, pri izboru dobitnika. Dobitnici će biti kontaktirani u komentaru objave za natječaj te kroz inbox uz informacije o primopredaji nagrade. Organizator zadržava pravo da, ako bude potrebno, objavi pobjednički odgovor i ime dobitnika na službenoj stranici.

U natječaju mogu sudjelovati svi koji:

 • su stariji od 18 godina
 • su državljani Hrvatske i imaju prebivalište u Hrvatskoj
 • su suglasni s pravilima ovog natječaja
 • koji imaju registrirani profil na Facebook društvenoj mreži
 • pristaju da Organizator prikupljene odgovore koristi kao promotivne materijale bez dodatnih

nadoknada sudionicima;

 • pristaju da Organizatoru ostave svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon i email adresu) prvenstveno u svrhu kontaktiranja ako je sudionik osvojio nagradu ili obavijesti u toku natječaja.

Svi koji ispunjavanju gore navedene uvjete imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju, osim zaposlenika Ureda za korporativni marketing  te Odjela za e-prodaju Organizatora.

Komentar se mora objaviti s osobnog profila, nije dozvoljeno postavljati s lažnih (nevažećih) profila.

Profil mora biti otključan (ne privatan). U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici, bez upozorenja, bit će diskvalificirani iz nagradnog natječaja i njihovi komentari će biti obrisani.

Odgovori postavljeni nakon nedjelje, 03. ožujka 2024. godine, nakon 23:59 sati, zatim oni koji ne odgovaraju na zadanu temu, koji su poslani u inbox službene Facebook stranice ili na bilo kojoj drugoj objavi osim objave namijenjene nagradnom natječaju, kao i odgovori koji nisu autorskog tipa, neće biti razmatrani od strane žirija.

4. NAGRADE

 1. nagrada – GODIŠNJA ZALIHA PAMPERS PELENA (veličina pelena će se definirati prema potrebama dobitnika)
 2. nagrada – GODIŠNJA ZALIHA PAMPERS VLAŽNIH MARAMICA
 3. nagrada - TWISTSHAKE SET BOČICA (dobitnik bira želi li roza ili plavi set)
 4. nagrada - TWISTSHAKE SET BOČICA (dobitnik ne može odabrati boju seta)

Ukupna vrijednost nagrada je 1.126,00 EUR.

5. UVJETI ZA PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnici nagrada bit će kontaktirani od strane Organizatora, putem direktne poruke na Facebook društvenoj mreži. Svaki dobitnik dužan je najkasnije 72 sata nakon primitka navedene poruke dostaviti putem direktne poruke osobne podatke potrebne za dostavljanje i preuzimanje nagrade (ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona i/ili broj mobitela) te prihvatiti nagradu. Ako dobitnik propusti to učiniti, odabrat će se novi dobitnik po istim pravilima.

Svi osobni podaci zaštićeni su u skladu s općim uvjetima organizatora natječaja u oblasti zaštite osobnih podataka i u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka. Sudionici Natječaja se izričito slažu da organizator koristi osobne podatke isključivo za potrebe ovog natječaja.

6.  SUDIONICI/SUGLASNOST SA PRAVILIMA

Pobjednici nagradnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one koja je navedena u ovim Pravilima. Nagrada se ne može zamijeniti za novac.

Opći uvjeti: Organizator obavještava sve sudionike na ovom natječaju da isti ima isključivo zabavni karakter, da se sudjelovanje ni na koji način i ni pod kojim uvjetima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je sudjelovanje u natječaju uvjetovano bilo kakvim materijalnim davanjem. Tvrtka Meta ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ovog Natječaja i ne snosi nikakvu odgovornost za njega.

Molimo da pažljivo pročitate ova pravila prije nego što sudjelujete, a prije nego što nastavite, trebali biste isprintati ili sačuvati kopiju ovih pravila za svoju arhivu. Prijavom za sudjelovanje na ovom natječaju smatra se da je svaki sudionik pročitao/la ova pravila, da ih je razumio u cijelosti i dao suglasnost za sljedeće: Kao osoba koja je starija od 18 godina, suglasan/a sam s davanjem mojih osobnih podataka.

Također sam suglasan/a da materijal nastao tijekom realizacije ovog natječaja može se koristiti na internet stranici koju je postavio Organizator kao i da se može koristiti u druge marketinške svrhe (Facebook, Instagram i sl.), a sve u vezi ovog natječaja i dok traje promocija ovog natječaja.

Obaviješten/a sam da se moji osobni podaci ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika nagrade. Također sam obaviješten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje osobnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade. Pristajem da me se kontaktira od strane Organizatora u vezi ove akcije.

Potvrđujem da sam upoznat s pravom da Organizator pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve grafike i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu s propisima ili nisu u skladu s pozitivnim vrijednostima koje Organizator promovira (bit će uklonjene poruke koje se dovode u vezu s: nasiljem, stavljanjem maloljetnih lica u vezu s alkoholom, povezivanjem alkohola i vožnje, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, vjersku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti). Potvrđujem da Organizator ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da Organizator nije odgovoran za štetu koja mi može nastati uslijed (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.

U slučaju spora, primijenit će se pravo Republike Hrvatske i nadležnost suda u Zagrebu. Shodno Zakonu o Zaštiti osobnih podataka, podaci nagrađenih se čuvaju u bazi Organizatora onoliko dana koliko je potrebno da se nagrada isporuči, a najviše 30 dana nakon čega će biti automatski izbrisani.

Zagreb, 16. veljače 2024.