Zatvori

(0) proizvoda
Nemate proizvoda u košarici
SVE KATEGORIJE
  Filteri
  Preferences
  Pretraga

  Odabrao Đelo Hadžiselimović

  Odabrao Đelo Hadžiselimović

  Euro pod čripnjom

  Odvalismo već pola lipnja, ovdje u Istri sunce napokon prži, stižu i turisti, neka ih. Vrijeme je za novi odabir, a ovaj puta biram – nogomet. Jasno, s godinom zakašnjenja počinje Euro, a na Wembleyu nas već u nedjelju čekaju Harry Kane i ekipa.

  „Ej Đelo, dođeš gledat utakmicu u nedeju? Bit će i teletine pod čripnjom“, zove me susjed Blaž iz dvorišta prekoputa, već nabrušen na Engleze. „U dva sam kod tebe, zajedno s hobotnicom za pod onu drugu čripnju“, uzvraćam.

  Kad već ne možemo u London, sljedećih mjesec dana do finala prvenstva 11. srpnja, navijat ćemo pred televizorom. Nakon domaćina slijede Česi pa Škoti, za početak. Mogu ne gledat vijesti, odreći se serija, čak i dokumentaraca, ali kad se jednom inficiraš nogometom teško se protiv toga cijepiti. Htio, ne htio, za televiziju ostajem vezan i u penziji, ni Pfizer ne pomaže. Mislim, ne žalim se, dapače.

  Nego, kad smo kod televizora, ako već niste zbog novog digitalnog signala, birajte provjereno dobar po jednako dobroj cijeni. Ne samo radi nogometa, naravno. Baš ovdje, na klik-dva iznad bloga koji čitate, ima ih za svačiji ukus i džep. Od onih manjih, idealnih za apartman, do velikih s ekranom za preko pola zida. A ako požurite ulovit ćete i najbolji popust na webu.

  I nek nam je sretno na Euru. Adio!

  Ostavite komentar